вівторок, 23 лютого 2021 р.

ГЕЛІАНТУС

 Геліантус

В Гостинцівському ЗЗСО I-IIступенів 18 лютого відбулася Міжнародна  природознавча гра «Геліантус». До конкурсу були залучені учні 3 – 6 класів. Найбільшу ініціативу проявили учні 3 класу під керівництвом класовода  Щепаняк Оксани Михайлівни, також учні 4 ‐ 6 класів під керівництвом вчителя біології Опалінської Оксани Іванівни.

Мета конкурсу – формування в учнів цілісного уявлення про природу і наукового світогляду на основі знань з природознавства, хімії, біології, географії, зацікавленості природними явищами; розвиток дослідницьких здібностей учнів. «Геліантус » — Міжнародний інтерактивний учнівський природничий конкурс,  який проводиться з метою наукової популяризації природничих наук серед учнів.

 Відбулася найулюбленіша XІ Міжнародна природознавча гра «Геліантус»! Вітаємо вас, любі учасники та небайдужих батьків! Висловлюємо подяку усім, хто взяв участь у грі.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми‐пішоходи

 У Гостинцівському ЗЗСО I-II ст. (директорка Мищишин Г.В.) в рамках Тижня безпеки дорожнього руху у 5 класі з основ  здоров’я був проведений...